maandag 13 april 2015

10 Perfecte snacks voor bij het lezen!


10 Perfecte snacks voor bij het lezen!

Je hebt er vast wel eens last van, zit je net in zo'n leuk boek op een spannend stukje, en dan begint je maag onherroepelijk te knorren. Vervelend, wat kun je nu eten? Hier een paar leuke dingetjes die perfect zijn voor bij het lezen!

#1: Thee. Groene thee, Kamille thee, het maakt niet uit, zolang het maar thee is. Goed voor de concentratie, lekker warm, het smaakt lekker en het ziet er leuk uit, geef toe. 

#2: Chocolademelk! Perfect voor als je toch die chocoladesmaak wilt, maar geen chocola op je boek wilt smeren.

#3: Popcorn. Vast nog nooit op gekomen, maar een boek lezen is hetzelfde als een film kijken, maar dan in je hoofd. En dan is popcorn ineens de perfecte combi.

#4: Gummi Bears. Perfect voor de suikerfreak! Warning: jezelf misselijk eten gaat makkelijker als je denkt.

#5: Pretzels! Zout is meestal de to-go voor de leesfreak. Zeg maar dag tegen de cheetos en doritos die je hele boek ondersmeren. Stap over op de Pretzels! Een heerlijk zoute snack die niet je boeken ondersmeren in vet en kruimels.

#6:  Fruit salade! Neem een appel, een peer, een banaan en een kiwi (en een grote pot nutella naar keuze) en snijd dit een stukjes. Ben je op de gezonde tour skip dan de nutella. Maar ben je dit niet, smeer dan zo veel mogelijk nuttela op die fuckers als het maar kan.

#7: BACON. 

#8: M&M's. Dit is perfect voor als je iets zoets wilt, iets chocoladeachtigs, maar geen kruimels. 

#9: Frozen Yoghurt/Ben&Jerrys. Neem geen ijs op een stokje, je knoeit geheid! Neem ijs een een bakje, of bak, naar eigen voorkeur, voor het ,,geen vieze boeken, maar wel verkoeling" effect.

#10: Vis. Dit klinkt misschien een beetje onorthodox, maar het is toch echt wel heel erg handig. (voor de vis haters onder ons misschien niet) In vis zit een vet dat onze hersenen rustig en geconcentreerd houden. Dit werkt perfect als je een boek gaat lezen.
Tip: Neem een plakje komkommer, een beetje tonijn en wat mayonaise. Gooi dit op elkaar en je hebt de perfecte gezonde vis snack!

Wat was de leukste en lekkerste snack? Heb je zelf nog iets toe te voegen? Laat het me weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten